ГалеријаВтора обука / Користење на веб базираната апликација за проектот "КЛИК поблиску до вашиот бизнис"

На обуката учествуваа 20 преставници од 11 Општини.

Темите кои беа опфатени на обуката:

  • - Презентација на најновите промени во корисничкиот дел на апликацијата „КЛИК“.
  • - Презентација на најновите промени во администраторски дел на апликацијата „КЛИК“.

линк: http://investineastregion.mk

01

Бенефицииод е-Учење

>>
Е-учење има значителни бенефиции и нуди уникатна..
02

Поддршказа е-Учење

Центарот за Електронско учење нуди 24 часовна поддршка..
03

Статистикаи анализа

>>
Центарот за електронско учење направи статистика на..