More Website Templates at TemplateMonster.com!

Кампус 2

Поголема мапа УГД 360

Контакт

Адреса:Универзитет „Гоце Делчев“ Кампус 2, Крсте Мисирков бб - Штип, 2000, Македонија
Телефон:+389 (32) 550 534
Е-маил:ceu@ugd.edu.mk
01

Бенефицииод е-Учење

>>
Е-учење има значителни бенефиции и нуди уникатна..
02

Поддршказа е-Учење

Центарот за Електронско учење нуди 24 часовна поддршка..
03

Статистикаи анализа

>>
Центарот за електронско учење направи статистика на..