ГалеријаОдделението за електронско учење од УГД учествуваше на 9th WeB & Serbian Moodle Moot 2019.

Еднодневната конференција се одржа на Машински факултет при Универзитетот во Белград, Р. Србија на 07.12.2019.

линк: http://media.rcub.bg.ac.rs/?p=7393

01

Бенефицииод е-Учење

>>
Е-учење има значителни бенефиции и нуди уникатна..
02

Поддршказа е-Учење

Центарот за Електронско учење нуди 24 часовна поддршка..
03

Статистикаи анализа

>>
Центарот за електронско учење направи статистика на..