ГалеријаЦентарот за електронско учење на УГД учествуваше на првиот македoнски Moodle Moot.

На дводневната конференција тимот од Центарот за електронско учење на УГД ги претстави придобивките кои ги имаат студентите од примената на платформата МУДЛ.

Презентациите кои беа опфатени на настанот:

  • - МУДЛ на ниво на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип ( PDF )

  • - Користење на Moodle платформа во наставата на Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип ( PDF )

линк: http://life.ugd.edu.mk

01

Бенефицииод е-Учење

>>
Е-учење има значителни бенефиции и нуди уникатна..
02

Поддршказа е-Учење

Центарот за Електронско учење нуди 24 часовна поддршка..
03

Статистикаи анализа

>>
Центарот за електронско учење направи статистика на..